Xàtiva Unida insta a l’equip de govern a millorar la seguretat dels vianants

Miquel Lorente: «Cal intervindre com a mínim en 15 punts de la ciutat per reduir velocitats i augmentar la seguretat dels vianants»

El grup municipal de Xàtiva Unida instarà a l’equip de govern per intervindre en almenys quinze punts que acumulen un alt nivell de perillositat per als vianants. En aquest sentit, la formació d’esquerres aposta per continuar aplicant el model de passos elevats que tan bon resultat estan donant en quant a reducció de velocitat, seguretat per als vianants, supressió de barreres arquitectòniques i connexió entre zones de la ciutat separades pel trànsit rodat. Sent un clar exemple els passos de vianants ubicats en la plaça del País Valencià durant la passada legislatura, de fet cal recordar que durant la passada legislatura es van impulsar fins a sis passos elevats mentres que en la present legislatura cap.

Segons Lorente «aquestes infraestructures no impliquen grans complicacions d’execució i la seua efectivitat és evident». Per a Xàtiva Unida hi ha dos punts que es consideren prioritaris a banda dels entorns escolars; la connexió de l’albereda Jaume I amb la vorera de la plaça la Bassa i Reina, així com la Plaça de País Valencià amb la Baixada del Carme i Carrer Maulets. A més, s’ha volgut recordar des de Xàtiva Unida la nul.la activitat de la ponència de Mobilitat en un context on la majoria de les ciutats caminen decididament cap intervencions adreçades a millorar la seguretat dels vianants acollint-se a tot un seguit d’ajudes d’altres administracions encaminades en aquest sentit.

Xàtiva Unida reparteix el butlletí de primavera

El passat dijous el col·lectiu de Xàtiva Unida va repartir en la plaça de Bassa el butlletí de primavera dedicat a propostes per millorar i fer més humana la nostra ciutat. En aquest punt també estaven presents membres del grup municipal per atendre qualsevol suggeriment o proposta per part de la ciutadania.

Add Your Comment