Xàtiva Unida prepara una proposta local per fer front a la crisi covid 19 a Xàtiva

El Grup Municipal Xàtiva Unida prepara un document en clau social i econòmica per fer front a la crisi sanitària per la que travessa el món en el seu conjunt i el nostre país en particular que està afectant i afectarà de manera important l’economia xativina des d’una doble vessant: un increment exponencial de l’atur i un impacte força negatiu sobre els diferents sectors econòmics, en especial el sector serveis. I sobretot l’aflorament de noves necessitats personals i familiars entre la nostra ciutadania.

(Xàtiva, 24-03-2020)

L’Ajuntament és l’administració més propera a la ciutadania i, per tant, qui majoritàriament rebrà les peticions d’actuacions directes per part d’aquelles persones que estan patint i patiran d’una manera més greu la crisi.

Per tant, en aquest context tan excepcional, des de Xàtiva Unida pensem que la tasca de l’Ajuntament ha de tenir una doble vessant: escoltar als xativins/nes i detectar les seues necessitats sobrevingudes per la crisi, i d’altra banda fer propostes de polítiques de xoc, això sí acompanyades per la resta d’administracions públiques.