Un nou pavelló esportiu completarà les necessitats d’infraestructures esportives de Xàtiva

• Xàtiva Unida proposa invertir 3’3 milions d’euros a la construcció d’un nou pavelló que puga acollir tota la demanda actual en matèria esportiva.

• La idea ha estat una demanda dels col·lectius esportius durant el procés de creació del seu programa de govern.

Membres de la candidatura de Xàtiva Unida han presentat una de les seues propostes prioritàries en matèria esportiva. Es tracta de construir un nou pavelló esportiu aprofitant el terreny d’aparcament annex a l’actual pavelló de voleibol. Les persones usuàries d’aquestes dos instal·lacions esportives disposaran d’un àrea més amplia d’aparcament a uns metres, junt al CRIS i el CEM, amb una capacitat per vora 50 vehicles i en el qual ja es treballa des de l’Ajuntament.

El candidat a l’alcaldia per Xàtiva Unida, Miquel Lorente ha dit que «serà una instal·lació molt possitiva i important per a dinamitzar l’activitat esportiva de la ciutat» i que servirà per ampliar tota la necessitat d’infraestructures esportives en tancat que tenen els nombrosos clubs i entitats esportives de la ciutat així com particulars.

Xàtiva Unida ha consultat tècnics per tal d’avaluar el cost d’una infraestructura com aquesta i afirmen que suposarà una inversió d’un 3,3 milions d’euros.

Miquel ha subratllat el fet que aquesta proposta haja sigut motivada per la necessitat expressada per les entitats esportives durant el procés de creació del programa de Xàtiva Unida. «Un dels plantejaments realitzats pel sector esportiu amb més èmfasi ha estat la necessitat d’espais perquè tant aquest pavelló de voleibol, com el -Francisco Ballester- estan en una situació de col·lapse davant l’elevada demanda dels clubs i de les persones per a la pràctica de l’esport».

Els candidats han explicat la idea en el lloc on anirà aquest nou pavelló i han mostrat la seua viabilitat econòmica així com una recreació infogràfica de com quedarà l’entorn dels dos pavellons junts.