Fer que el relleu al capdavant d’una empresa tinga viabilitat de futur i continue generant recursos és una de les propostes que el «Pla de Relleu Empresarial» de Xàtiva Unida pensa engegar a Xàtiva.

La idea es aconseguir que aquells joves emprenedors que vulguen encetar un negoci, pugen apropar-se abans per un ja en funcionament i amb resultats tangibles de viabilitat per a fer-sen càrrec del relleu empresarial que li done continuïtat.

Tal com ha informat el candidat a l’Alcaldia per Xàtiva Unida Miquel Lorente «es tracta que l’Ajuntament siga mediador i genere les sinergies necessàries «perquè una persona interessada puga accedir a la propietat d’una empresa d’altres, en funcionament, per a fer-la créixer sense haver de passar per la fase de crear-la», Miquel ha destacat que amb aquest pla «moltes de les empreses com el comerç menut, de proximitat i tradicional, veuria protegida la seua continuïtat afegint-li valor a aquest tipus d’empresa moltes voltes familiar».

A més a més, Xàtiva Unida aposta a la seua proposta de govern per continuar impulsant i ampliant el Pla d’Acció Comercial per a la ciutat de Xàtiva. Així continuarà dedicant pressupost municipal a les ajudes al lloguer, màrqueting, formació, rehabilitació, targeta de fidelització del comerç de proximitat.

Miquel ha dit que «ens cal posar i donar suport i ajuda al comerç local que històricament ha caracteritzat Xàtiva a reu de les comarques centrals», així també ha dit que donarà continuïtat als mercats de producte de la terra i adaptació de locals comercials.

Aquesta mesura s’enquadra dins l’àrea denominada «Ciutat amb Futur» del programa de govern dels units per a l’Ajuntament de Xàtiva.

Add Your Comment