Engegarà fórmules per arribar a llocs on no arriba, horaris més extensos i una tarifa més atractiva per fomentar el seu ús

Xàtiva Unida vol fomentar i fer més atractiu l’ús del bus urbà. Per això té la idea d’ampliar el servei i revisar les tarifes per a que utilitzar l’autobús per als desplaçaments urbans començe a ser un costum.

El nou servei de bus urbà comptarà amb més freqüències i horari de vesprada des de i cap a l’hospital Lluís Alcanyís. A més preveu que arribe a totes les pedanies del municipi i que el seu horari siga més extens. Per dur endavant aquesta proposta, Xàtiva Unida preveu una revisió tarifària que abaratisca el preu del bitllet senzill i un abonament especial per a viatger freqüent que faça que agafar el bus urbà comence a ser un costum entre la ciutadania.

Tal com ha dit el candidat a l’Alcaldia per Xàtiva Unida, Miquel Lorente: «es tracta d’arribar a més llocs de població com són les pedanies, als polígons industrials i el centre comercial». Per a Miquel la idea incorpora també «fer que s’utilitze aquest servei amb un horari més extens, més parades i un preu atractiu que fomente l’ús d’aquest bus» amb una intenció molt clara: «reduir en allò possible, la contaminació acústica i atmosfèrica i sobretot el trànsit rodat a Xàtiva».

Els units aposten per la millora del servei de bus urbà, una mesura ha estat valorada durant el seu procés d’avaluació i detecció de les necessitats de la ciutadania conjuntament amb col·lectius socials i veïnat que des de setembre ha dut endavant el col·lectiu de Xàtiva Unida.