Les motocicletes i les “quedades” al parc de Sarriers tornen al barri després de l’estat d’alarma. Tanmateix, segons ha informat la regidora Cesca Chapí “esta opció no és del grat de tot el món”. De fet, segons aquesta formació “veïns i veïnes de Xàtiva han traslladat el seu malestar pel comportament dels motoristes en zones determinades de Xàtiva, en les quals les altes velocitats i els sorollosos accelerades són constants.

El soroll excessiu d’algunes motocicletes fan insuportable el descans. Ara a l’estiu es nota més, perquè les finestres de les cases estan normalment obertes, per la qual cosa el soroll es pateix més a pesar que circule el mateix nombre de motocicletes”.

Xàtiva Unida es fa ressò de les denúncies de la ciutadania i reclamem a l’ajuntament més actuacions davant este problema. Una de les concentracions es fa al parc de Sarriers a la zona del Raval com un punt conflictiu i en el qual s’havien recollit les denúncies de la ciutadania contra estes pràctiques, que suposen un greu perill i generen molèsties durant el període de descans.

Segons Chapí “és il·lògic que no s’actue per aturar el soroll i el perill que impliquen aquestes carreres de motos i que no es facilite burocràticament altres activitats com la programació de cinema de barri per la pròpia associació”.

Xàtiva, 2 de juliol de 2020

Add Your Comment