Lorente recrimina a Cerdà que un alcalde no pot dedicar-se quatre anys «a La Fira i a la festa»

Miquel reprotxa també de «deslleial» l’actitud de l’Alcalde Roger Cerdà durant la legislatura en què han compartit govern

Durant el debat d’ahir amb empresaris sobre la promoció econòmica de Xàtiva Lorente va dir que «un Alcalde no pot dedicar-se sols a La Fira i a la Festa» i que Xàtiva Unida té com «a l’única obsessió que la política estiga vinculada a la paraula, a la sinceritat i sobretot al treball».

Durant l’acte obert al públic, l’actual tinent d’Alcalde i regidor de promoció econòmica Miquel Lorente va destacar «l’absència, moltes vegades, dels partits que hui estan aci presents» dins el Consell Econòmic i Social creat a l’inici de legislatura. També i adreçant-se a l’Alcalde, Lorente va criticar «La deslleialtat que moltes vegades ens hem trobat perquè si hi ha un Consell Econòmic i Social no és necessari que es facen encontres paral·lels per part d’altres governants de la ciutat».

Cerdà va considerar «lògic, normal i necessari que l’Alcalde de la ciutat es reunisca amb els empresaris» i va qualificar de «atac» la recriminació de Lorente qui va afegir que «el que no és llògic i normal és que un Alcalde, que delega les competències de promoció econòmica en un primer tinent d’alcalde, aquest s’entere per la premsa de reunions amb empresaris i consellers de l’àrea econòmica».

L’acte ve reunir en el CCX de Xàtiva a empresaris i comerciants de la ciutat així com a públic en general que durant més de 90 minuts van conéixer de prop les propostes de tots els partits polítics.

Governar no és vestir un uniforme de regidorI dir a tot que sí.Governar serà patir amb qui pateixI legislar manaments d'alegria!Vicent Andrés Estellés #XàtivaÈpica❤️

Gepostet von Miquel Lorente am Freitag, 17. Mai 2019
Intervenció de Miquel Lorente «Un alcalde no es pot dedicar solament a la Fira i a la FESTA»